Home Undeclared work publications

Undeclared work publications

 

Latest Web posts

Second Session of School of Public Policy Mother Teresa Skopje, Generation 2019/2020

Second Session of School of Public Policy Mother Teresa Skopje, November (1-3rd, 2019), 2019, Hotel Garden, Ohrid, Preventing and countering violent extremism     The School of Public...

Трето седмично предавање и дискусија за 2019/20 година со Дијана Десподов, Executive Director на...

На 30.10 во х. Хилтон во 18 часот, предавање на тема: Како јавните политики што се однесуваат на економијата се носат без консултации со...

Второ седмично предавање и дискусија за 2019/2020 година со Проф. Наташа Котлар Трајкова

На 2.10 во 18 часот во х.Хилтон, предавање и дискусија на тема „Зошто ние Македонските сме одделна нација?-Комисии и процеси„ оддржа  проф. Наташа Котлар...

Прво седмично предавање и дискусија за 2019/2020 година со Проф. Гордана Сиљановска Давкова

На 17.9.2019 од 18 часот, во хотел Хилтон  предавање имаше Проф. Гордана Сиљановска Давкова. Наслов на предавањето беше: ЗАПАДНИОТ БАЛКАН ПРЕД РУБИКОН, НА ПАТОТ КОН...

RECOM III call for support to CSO projects

RECOM III call for support to CSO projects Centre for Civic Education (CCE/CGO), on behalf of project partners, within the project Regional CSO Activism for Regional...
5,656FansLike
287FollowersFollow
11SubscribersSubscribe