Home Trainings

Trainings

CRPM has developed methodology for training needs assessment and based on its outputs develops tailor made training sessions using modular face-to-face training methods, and on line training platforms (webinars). The organization has provided numerous trainings in policy analysis and policy making, strategic planning, ex-post evaluation and monitoring; participatory budgeting, costing and gender budgeting; as well as research methods, data entry and analysis; EU funding project management. The training sessions are interactive and consist of many practical examples and case studies.

Posts related to Trainings

Brand Management – a new chapter in the training cycle of...

Бренд менаџмент – ново поглавје од обуките од проектот Смарт Старт Од 08-09.02.2017 во Берово се одржа шестата по ред обука во рамки на проектот...

ИЗВЕШТАЈ / РАБОТИЛНИЦА – ЕФЕКТИВНИ ЈАВНИ УСЛУГИ И ДОБРО ВЛАДЕЕЊЕ НА...

Центарот за истражување и креирање политики (ЦИКП) во рамките на проектот финансиран од Европската Унија ,,Застапување за отворена влада: поставување на агендата на граѓанското...

Latest Web posts

ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА КОНСУЛТАНТИ ЗА РАЗВОЈ НА ПРОГРАМА ЗА ОБУКА

 Повик за ангажирање на консултанти за развој на програма за обука 3 експерти * 9 работни дена на меѓународниот проект: „ Educate to Prevent -...

ВАШЕТО МИСЛЕЊЕ НИ ЗНАЧИ! – Испитување на јавно мислење за млади (15-29 год.)

ЦИКП со поддршка на Амбасадата на Франција спроведува истражување на тема Влијанието на европските програми за младинска мобилност врз одливот/приливот на кадар во Република...

ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА ЕКСПЕРТ ЗА РАЗВОЈ НА ПРИРАЧНИК ЗА ПРЕВЕНЦИЈА И СПРАВУВАЊЕ СО...

ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА ЕКСПЕРТ ЗА РАЗВОЈ НА ПРИРАЧНИК ЗА ПРЕВЕНЦИЈА И СПРАВУВАЊЕ СО РАДИКАЛИЗАЦИЈА И НАСИЛЕН ЕКСТРЕМИЗАМ И АЛАТКИ ЗА ДЕТЕКЦИЈА (ЛИСТИ ЗА...

Session of School of Public Policy Mother Teresa (First for Generation 2018/9), June...

Program of the Seminar Friday (29.06.2018) 18:00 – 19:30 Prof. Biljana Vankovska Democratic Challenges to Macedonian policy making processes               19:30-20:30 Dinner 20:30-22:00 Social event: Quiz Moderator: Zharko Cvetkovski, Center for...

Opening of the School of Public Policy Mother Teresa 2018/9

Thursday (28.06.2018) Hotel Porta Skopje 18:00 – 19:30 Introduction to the School of Public Policy Mother Teresa 2018/9; Group work Moderators: Prof. Zhidas Daskalovski, Kristijan Trajkovski and...
4,967FansLike
269FollowersFollow
11SubscribersSubscribe