Home Secondary Education Publications

Secondary Education Publications

Latest Web posts

CALL FOR APPLICATIONS for hiring a Regional Investment Policy Expert (1 position)

The Center for Research and Policy Making (CRPM) is implementing a regional project on Invigorating Civil Society–Government Policy Dialogue on RIRA (Regional Investment Reform...

Отворен ден за Регионална инвестициска агенда за Западен Балкан

  Вчера во Скопје се одржа првиот Отворен ден за Регионална инвестициска агенда за Западен Балкан. Настанот беше организиран во рамки на регионалниот проект “Воспоставување...

ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА КОНСУЛТАНТИ ЗА РАЗВОЈ НА ПРОГРАМА ЗА ОБУКА

 Повик за ангажирање на консултанти за развој на програма за обука 3 експерти * 9 работни дена на меѓународниот проект: „ Educate to Prevent -...

ВАШЕТО МИСЛЕЊЕ НИ ЗНАЧИ! – Испитување на јавно мислење за млади (15-29 год.)

ЦИКП со поддршка на Амбасадата на Франција спроведува истражување на тема Влијанието на европските програми за младинска мобилност врз одливот/приливот на кадар во Република...

ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА ЕКСПЕРТ ЗА РАЗВОЈ НА ПРИРАЧНИК ЗА ПРЕВЕНЦИЈА И СПРАВУВАЊЕ СО...

ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА ЕКСПЕРТ ЗА РАЗВОЈ НА ПРИРАЧНИК ЗА ПРЕВЕНЦИЈА И СПРАВУВАЊЕ СО РАДИКАЛИЗАЦИЈА И НАСИЛЕН ЕКСТРЕМИЗАМ И АЛАТКИ ЗА ДЕТЕКЦИЈА (ЛИСТИ ЗА...
5,072FansLike
269FollowersFollow
11SubscribersSubscribe