Home Primary Education Publications

Primary Education Publications

Latest Web posts

Седмично предавање со поранешен министер за надворешни работи Никола Поповски

На 20.3.2019 во х. Порта во 18 часот поранешниот министер за надворешни работи Никола Поповски предаваше за Надворешната политика на Македонија.

Седмично предавање со проф. Марија Миленковска

Во среда на 13.3.2019 во 18 часот предавање одржа професор Марија Миленковска од Факултет за Безбедност- Скопје на тема Право на живот (абортус, еутаназија, законски...

Неделно предавање на амбасадорот д-р Петар Поп Арсов

Во четврток 7.3.2019 во 18.00 часот во хотел ПОРТА Школото за јавни политики Мајка Тереза  ја претстави книгата "Советот на Европа вредности,стандарди и државни...

Седмично предавање со Проф. Иванка Василевска

Гостин предавач на 27.2.2019 во 18 часот во х. ПОРТА беше проф. Иванка Василевска  Правен факултет на УКИМ, која говореше за Создавањето на балканските...

RECOM call for support to CSO projects

Centre for Civic Education (CCE/CGO), on behalf of project partners, within the project Regional CSO Activism for Regional Reconciliation in the Former Yugoslavia – in...
5,506FansLike
279FollowersFollow
11SubscribersSubscribe

Latest Web posts

Седмично предавање со поранешен министер за надворешни работи Никола Поповски

На 20.3.2019 во х. Порта во 18 часот поранешниот министер за надворешни работи Никола Поповски предаваше за Надворешната политика на Македонија.

Седмично предавање со проф. Марија Миленковска

Во среда на 13.3.2019 во 18 часот предавање одржа професор Марија Миленковска од Факултет за Безбедност- Скопје на тема Право на живот (абортус, еутаназија, законски...

Неделно предавање на амбасадорот д-р Петар Поп Арсов

Во четврток 7.3.2019 во 18.00 часот во хотел ПОРТА Школото за јавни политики Мајка Тереза  ја претстави книгата "Советот на Европа вредности,стандарди и државни...

Седмично предавање со Проф. Иванка Василевска

Гостин предавач на 27.2.2019 во 18 часот во х. ПОРТА беше проф. Иванка Василевска  Правен факултет на УКИМ, која говореше за Создавањето на балканските...

RECOM call for support to CSO projects

Centre for Civic Education (CCE/CGO), on behalf of project partners, within the project Regional CSO Activism for Regional Reconciliation in the Former Yugoslavia – in...
5,506FansLike
279FollowersFollow
11SubscribersSubscribe

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.