Home Евалуација проценки

Евалуација проценки

ЦИКП  работи на проценка на завршени проекти за различни клиенти, проценува и советува како да се подобри работењето на различни оганизации и компании, врши стручни проценки за демократските процеси во Македонија, како и проценка на развојните политики на интернационалните донатори. Евалуациите се спроведени преку квантитативни и квалитативни истражувачки методи,  употребувајќи ја управувачката рамка заснована на претходно добиените резултати.

Posts related to Evaluations/assessments

Latest Web posts

5,894FansLike
287FollowersFollow
11SubscribersSubscribe