Home Macedonian and regional politics publications

Macedonian and regional politics publications

Latest Web posts

Седмично предавање со Проф. Трпески

Во четврток 12.4.2018год. во хотел Порта во 18,00 часот гостин предавач беше Проф. д-р Предраг Трпески од Економски Факултет, при УКИМ. Темата на дискусијата...

Седмично предавање со Мето Колоски од United Macedonian Diaspora

Во четврток 29.3 во х. Порта во 18 часот гостин предавач беше Мето Колоски претседател на. Темата на дискусијата беше: Macedonia: current challenges and...

НАТПРЕВАР ЗА СОЦИЈАЛНИ ИНОВАЦИИ SIC IMPACT 2. Kруг

        |Project: Sustaining civil society impact through social entrepreneurship and innovations in Bosnia and Herzegovina, Serbia, Montenegro, Macedonia and Turkey|   Повикот е отворен од 1-ви до...

Во тек е уписот за деветтата генерација (2018/2019) учесници на Школата за jавни политики „Мајка...

Во тек е уписот за деветтата генерација (2018/2019) учесници на Школата за jавни политики „Мајка Тереза„, организирана од Центар за истражување и креирање политики (www.crpm.org.mk),...

Предавање на Неда Малеска Сачмароска, ЦУП

Во четврток 22.3 во х.Порта во 18 часот имавме предавање за Работна ангажираност во јавниот сектор (employment engagement) како основ за поефективни јавни политики....
4,567FansLike
0FollowersFollow
10SubscribersSubscribe