Home Labor market access and employ ability publications

Labor market access and employ ability publications

Latest Web posts

Седмично предавање со проф. Константин Миноски

Во среда 31.10.2018 гостин предавач ни беше професорот Константин Миноски од Филозофски Факултет при УКИМ. Во х. Порта во 18 часот тој ни зборуваше...

Седмично предавање со проф. Владимир Божиновски

Во среда 24.10.2018 во х.Порта гостин предавач беше проф.Владимир Божиновски, од Правен факултет, УКИМ, и директор на Институт за политички истражувања ИПИС. Тој дискутираше...

Седмично предавање со проф. Илија Ацески

Во среда на 17.10.2018 во 18 во х.Порта. Професорот Илија Ацески зборуваше на тема: "Идентитетот во глобалното време".

Седмично предавање со проф. Бранко Саркањац

Проф. Бранко Саркањац одржа предавање на тема „Се што сакавте да дознаете за Сарт, референдумот,  и јавните политики„ на 9.10.2018 во х. Порта.

ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА КОНСУЛТАНТИ ОБУЧУВАЧИ И МЕНТОРИ

ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА КОНСУЛТАНТИ ОБУЧУВАЧИ И МЕНТОРИ 3 обучувачи (3 дена обука * 4 обуки * 4 менторски дена во 22 училишта) *...
5,133FansLike
269FollowersFollow
11SubscribersSubscribe