Home Internal democracy in political parties publications

Internal democracy in political parties publications

Latest Web posts

Експертска дискусија на тема „Застапеноста на говорот на омраза врз основа на род и...

На 21.01.2022, Центарот за истражување и креирање политики и Програмската канцеларија на Советот на Европа во Скопје организираа експертска дискусија на тема „Застапеноста на...

Ensuring Equality: Gender Responsive Public Financial Management and the Role of CSOs Webinar

We are pleased to announce our next webinar within the framework of the project 𝗚𝗲𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗕𝘂𝗱𝗴𝗲𝘁 𝗪𝗮𝘁𝗰𝗵𝗱𝗼𝗴 𝗡𝗲𝘁𝘄𝗼𝗿𝗸 entitled Ensuring Equality: Gender Responsive Public...

ЦИКП дел од Совет за поддршка на женското претприемништво на Град Скопје / CRPM...

Центарот за истражување и креирање политики ја поддржа иницијативата на Град Скопје со која се основаше Совет за поддршка на женско претприемништво, а нашиот...

Петто седмично предавање и дискусија за генерација 2021/2 со Живко Белчев, Блерант Рамадани и...

Во среда 29.12.2021 во х.Хилтон од 18 часот неделно предавање/презентација имаа Живко Белчев, Д-р Билјана Матевска, Blerant Ramadani, и Фросина Петкоска. Темата беше: "Совет...

Diploma Ceremony for generation 2020/2021

Во среда 29.12.2021 во х.Хилтон беа доделени дипломите за генерација 2020/2021. ...
5,894FansLike
287FollowersFollow
11SubscribersSubscribe