Република 27.02.2013

0
550

СО ИЗМЕНИТЕ ВО ИЗБОРНИОТ ЗАКОНИК ПАРТИИТЕ НЕ СЕ ЕДНАКВИ СО

ГРАЃАНИТЕ

Професорот Жидас Даскаловски реагира зошто со измените на Изборниот законик кои беа вчера усвоени…(More…)