TV Alfa 03.12.2012

0
679

ПРЕСИНГ СО С.ИБРАИМОВСКИ И М.РИСТЕВСКА

Пресинг на тема „Лажни азиланти, закана за безвизниот режим, преземени мерки…” 

( Alfa TVVideo )