Latest Web posts

Diploma Graduation Ceremony for the generation 2017/8

The School of Public Policy Mother Teresa has a diploma graduation ceremony for the participants of the 2017/8 generation. Here are some pictures from...

Седмично предавање со Министерот Дамјан Манчевски

На 6.12.2018 во х. Порта во 18 часот гостин предавач беше министерот за информатичко општество и администрација во Владата на Република Македонија. Тој излагаше...

Тркалезна маса и промоција на истражувањето „Европската интеграција и младинската мобилност: како од одлив...

Центарот за истражување и креирање политики (ЦИКП) во соработка со Француската амбасада организираше тркалезна маса на тема: „Европската интеграција и младинската мобилност: како од...

Форум за регионалната инвестициска агенда за Западен Балкан

Подобрување на конкурентноста на регионот преку усогласување на инвестициските политики на 6те економии од Западен Балкан со европските стандарди и најдобрите меѓународни практики, зајакнување...
5,373FansLike
279FollowersFollow
11SubscribersSubscribe