Latest Web posts

ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА КОНСУЛТАНТИ ОБУЧУВАЧИ И МЕНТОРИ

ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА КОНСУЛТАНТИ ОБУЧУВАЧИ И МЕНТОРИ 3 обучувачи (3 дена обука * 4 обуки * 4 менторски дена во 22 училишта) *...

Седнично предавање со Веле Самак

Веле Самак говореше на темата „Стратешко преговарање.„ Предавањето се одржи на 27/09/2018 (четврток) од 18:00 ч. во х. Порта. Покрај влијанието на преговорите во...

CALL FOR APPLICATIONS for hiring a Regional Investment Policy Expert (1 position)

The Center for Research and Policy Making (CRPM) is implementing a regional project on Invigorating Civil Society–Government Policy Dialogue on RIRA (Regional Investment Reform...

Отворен ден за Регионална инвестициска агенда за Западен Балкан

  Вчера во Скопје се одржа првиот Отворен ден за Регионална инвестициска агенда за Западен Балкан. Настанот беше организиран во рамки на регионалниот проект “Воспоставување...

ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА КОНСУЛТАНТИ ЗА РАЗВОЈ НА ПРОГРАМА ЗА ОБУКА

 Повик за ангажирање на консултанти за развој на програма за обука 3 експерти * 9 работни дена на меѓународниот проект: „ Educate to Prevent -...
5,085FansLike
269FollowersFollow
11SubscribersSubscribe