Latest Web posts

Седмично предавање со Васил Петрушевски

На 17.4.2019 (среда) во 18,00 часот во хотел ПОРТА предавање оддржа Васил Петрушевски на Тема: Предизвиците, на социјалните претприемништва.

Fourth Session of School of Public Policy Mother Teresa, Generation 2018/9: Policy analysis with...

  Session of School of Public Policy Mother Teresa, April 5-7, 2019, Hotel Garden, Ohrid,   Public Policy: from Theory to Practice   Introduction This seminar was related to the...

Седмично предавање со Д-р. Викторија Чавковска

На 11.4.2019 во 18 часот во х. ПОРТА предавање оддржа Д-р. Викторија Чавковска на Тема: Фрагментираноста на прашањето на сукцесија во меѓународното право низ...

Седмично предавање со Проф.Др. Стојан Славески

Во среда на 03.04.2019 година, во Хотел Порта во 18 часот, гостин предавач ни беше Проф. д-р. Стојан Славески-директор на Дирекција за безбедност на...

Седмично предавање до Кирил Миноски, поранешен министер за финансии

Во среда на 27.3.2019 во х. Порта гостин предавач на школото ни беше Кирил Миноски, поранешен министер за финансииза. Тој бил и директор на...
5,550FansLike
279FollowersFollow
12SubscribersSubscribe