Latest Web posts

Fourth Session of School of Public Policy Mother Teresa Skopje, Generation 2019/2020

Liberal democracy, fake news, elections and media Day 1: 20th December, 2019 15-18:30 Travel to Ohrid 18:30-20:00 Ljupcho Zlatev, Lider portal, Fake news, internet portals and media developments...

 ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА ЕКСПЕРТИ ЗА ИЗРАБОТКА НА ПРОГРАМА ЗА ОБУКА ЗА УЧЕНИЦИ

ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА ЕКСПЕРТИ ЗА ИЗРАБОТКА НА ПРОГРАМА ЗА ОБУКА ЗА УЧЕНИЦИ (2експерти * 2 дена * 4 модули = вкупно 16 работни дена) Во...

ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА ЕКСПЕРТИ ЗА ИЗРАБОТКА НА ВОДИЧ И ДОМАШНИ ДОГОВОРИ ЗА Е-БЕЗБЕДНОСТ...

ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА ЕКСПЕРТИ ЗА ИЗРАБОТКА НА ВОДИЧ И ДОМАШНИ ДОГОВОРИ ЗА Е-БЕЗБЕДНОСТ ВО УЧИЛИШТАТА (2експерти * 5 дена = вкупно 10 работни дена) Во...

ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА ЕКСПЕРТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ ЗА ПИШУВАЊЕ НА ДОКУМЕНТ ЗА ЈАВНИ ПОЛИТИКИ 

ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА ЕКСПЕРТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ ЗА ПИШУВАЊЕ НА ДОКУМЕНТ ЗА ЈАВНИ ПОЛИТИКИ  (2 експерти*5 работни дена, вкупно 10 работни дена) Во рамките на...

ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА КОНСУЛТАНТИ ЗА РЕВИДИРАЊЕ НА ПРОГРАМА ЗА ОБУКА ЗА НАСТАВНИЦИ

ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА КОНСУЛТАНТИ ЗА РЕВИДИРАЊЕ НА ПРОГРАМА ЗА ОБУКА ЗА НАСТАВНИЦИ 3 експерти * 3 работни дена  Во рамките на проектот: „Премин кон превенција:...
5,656FansLike
287FollowersFollow
11SubscribersSubscribe