No posts to display

Latest Web posts

Повик за прибирање пријави за обуки за зајакнување на капацитетите за родово одговорно буџетирање

Опис на програмата: Мрежата за родово одговорно буџетирање (МРОБ) со задоволство го објавува повикот за прибирање пријави од страна на граѓанските организации (ГО) заинтересирани...

Петто седмично предавање и дискусија за 2019/2020 со Елена Димушевска

На 27/11/2019, со почеток од 18 ч. во х. Хилтон, во рамки на седмичните предавања при Школата за јавни политики „Мајка Тереза“, гостинка ни...

Third Session of School of Public Policy Mother Teresa Skopje, Generation 2019/2020

            Third Session of School of Public Policy Mother Teresa Skopje, November (22-24th, 2019), Hotel Garden, Ohrid, NATO and New Threats to Liberal Democracy in the Balkans...

Четврто седмично предавање и дискусија за 2019/20 со амбасадорот на Бугарија Ангел Ангелов

Амбасадорот на Република Бугарија, г-н Ангел Александров Ангелов (https://www.mfa.bg/embassies/macedonia/1437) во хотел Хилтон во среда на 13.11.2019 во 18 часо оддржа предавање на тема Евроинтеграција...

Second Session of School of Public Policy Mother Teresa Skopje, Generation 2019/2020

Second Session of School of Public Policy Mother Teresa Skopje, November (1-3rd, 2019), 2019, Hotel Garden, Ohrid, Preventing and countering violent extremism     The School of Public...
5,656FansLike
287FollowersFollow
11SubscribersSubscribe