Latest Web posts

Одлучете за награда од 3500 евра!

Почитувани, учествувајте директно во одлуката за тоа кој ќе ја добие наградата од 3.500 евра во натпреварот SIC 2 круг за најдобра социјална иновација. Гласајте...

Состанок на советодавното тело во рамки на проектот „Образувај за да превенираш“

Денеска, во рамки на проектот „Образувај за да превенираш – зајакнување на училишниот кадар и родителите за развивање отпорност кај младите кон насилен екстремизам“...

РОКОТ ЗА ДОСТАВУВАЊЕ АПЛИКАЦИИ ЗА НАТПРЕВАРОТ ЗА СОЦИЈАЛНИ ИНОВАЦИИ SIC IMPACT. 2 круг СЕ ПРОДОЛЖУВА...

РОКОТ ЗА ДОСТАВУВАЊЕ АПЛИКАЦИИ ЗА НАТПРЕВАРОТ ЗА СОЦИЈАЛНИ ИНОВАЦИИ SIC IMPACT. 2 круг СЕ ПРОДОЛЖУВА ДО 6-ти МАЈ   ШТО? Проектот „Смарт старт“ го објавува вториот по ред...

ЦИКП започнува со спроведување на проектот „Прилагодување на индустриските односи кон новите облици на...

Центарот за истражување и креирање политики го збогатува своето програмско портфолио „пазар на труд“. Во соработка со Институтот за јавна политика (Романија), Центарот за...

Седмично предавање со Златко Симоновски

Во четврток 26.4.2018год. во х. Порта во 18,00 часот гостин предавач беше Златко Симоновски. Темата на дискусијата беше „Предизвици и заложби на патот кон...
4,616FansLike
269FollowersFollow
10SubscribersSubscribe