Latest Web posts

Lectures and Debates Part 3

Lectures-and-Debates-part-3

Предавање на професорот Миодраг Лабовиќ

Во четврток 15.3.2018 во 18.00часот во Х. Порта предавање на тема: "Стратегија за реформите во правосудниот и политичкиот систем" одржа професорот Миодраг Лабовиќ.

Предавање на Жан Станоевски на Школо за Јавни Политики: Развивање на лични лидерски вештини

Во четврток на 1-ви Март во 18 часот во хотел Порта гостин предавач беше Жан Станоевски (експерт за лидерски вештини и раководител на Академијата...

Амбасадорот Јован Донев со предавање на Школа за јавни политики Мајка Тереза

  Во четврток 22.2.2018 предавање на тема Геополитиката на Источен Медитеран и Македонија одржа Јован Донев поранешен амбасадор во Велика Британија и проф. во Институт...

Third Session of School of Public Policy Mother Teresa, February 15-18, 2018

Third Session of School of Public Policy Mother Teresa, February 15-18, 2018, at Hotel Porta Skopje,  Liberal Multiculturalism and Public Policy: from Theory to Practice                 Introduction   This...
4,536FansLike
0FollowersFollow
10SubscribersSubscribe