Latest news

Research Areas

Research

Trainings

Advocacy

Analysis

Projects

Одлучете за награда од 3500 евра!

Почитувани, учествувајте директно во одлуката за тоа кој ќе ја добие наградата од 3.500 евра во натпреварот SIC 2 круг за најдобра социјална иновација. Гласајте...

Состанок на советодавното тело во рамки на проектот „Образувај за да...

Денеска, во рамки на проектот „Образувај за да превенираш – зајакнување на училишниот кадар и родителите за развивање отпорност кај младите кон насилен екстремизам“...
4,616FansLike
269FollowersFollow
10SubscribersSubscribe

Latest Facebook Posts

Latest Web Posts

Одлучете за награда од 3500 евра!

Почитувани, учествувајте директно во одлуката за тоа кој ќе ја добие наградата од 3.500 евра во натпреварот SIC 2 круг за најдобра социјална иновација. Гласајте...

Состанок на советодавното тело во рамки на проектот „Образувај за да превенираш“

Денеска, во рамки на проектот „Образувај за да превенираш – зајакнување на училишниот кадар и родителите за развивање отпорност кај младите кон насилен екстремизам“...

РОКОТ ЗА ДОСТАВУВАЊЕ АПЛИКАЦИИ ЗА НАТПРЕВАРОТ ЗА СОЦИЈАЛНИ ИНОВАЦИИ SIC IMPACT. 2 круг СЕ ПРОДОЛЖУВА...

РОКОТ ЗА ДОСТАВУВАЊЕ АПЛИКАЦИИ ЗА НАТПРЕВАРОТ ЗА СОЦИЈАЛНИ ИНОВАЦИИ SIC IMPACT. 2 круг СЕ ПРОДОЛЖУВА ДО 6-ти МАЈ   ШТО? Проектот „Смарт старт“ го објавува вториот по ред...

ЦИКП започнува со спроведување на проектот „Прилагодување на индустриските односи кон новите облици на...

Центарот за истражување и креирање политики го збогатува своето програмско портфолио „пазар на труд“. Во соработка со Институтот за јавна политика (Романија), Центарот за...

CRPM YouTube Channel

In the media

Conferences

Publications

Job opportunities