Research Areas

Research

Trainings

Advocacy

Analysis

Projects

CRPM at the 1st South-East Europe Parliamentary Forum on Energy Efficiency...

Центарот за истражување и креирање политики присуствуваше на Првиот југо-источно европски собраниски форум за енергетска ефикасност и клима што се одржа денеска во Виена,...

Smart Start Training

CRPM's Smart start hub partners up today with LDA Struga and provides social entrepreneurship training for mountaineers' associations in south west region of Macedonia.
4,408FansLike
0FollowersFollow
10SubscribersSubscribe

Latest posts

CRPM на дискусија за евро-атлантските интеграции на Македонија во организација на Влада на РМ.

Како воведничари на дискусијата зборуваа др. Симонида Кацарска од ЕПИ и Проф. Др. Жидас Даскаловски од ЦИКП. На дискусијата учествуваа членови на тинк тенк...

CRPM at the 1st South-East Europe Parliamentary Forum on Energy Efficiency and Climate

Центарот за истражување и креирање политики присуствуваше на Првиот југо-источно европски собраниски форум за енергетска ефикасност и клима што се одржа денеска во Виена,...

Gender Sensitive Budgeting Presentation

Today the implementation of the Macedonian national GRB strategy was discussed and Dr. Marija Risteska presented role of civil society as pressure group for...

Лидерите на Западен Балкан именуваа лични претставници за пишување на Договорот за основање на...

ЦИКП како партнерска организација во Иницијатива за РЕКОМ би сакала да ве информира дека: Претседателите на Србија, Црна Гора, Македонија и Косово, како и бошњачкиот...

Smart Start Training

CRPM's Smart start hub partners up today with LDA Struga and provides social entrepreneurship training for mountaineers' associations in south west region of Macedonia.

CRPM YouTube Channel

In the media

Conferences

Publications

Job opportunities