Latest news

Research Areas

Research

Trainings

Advocacy

Analysis

Projects

RECOM call for support to CSO projects

Centre for Civic Education (CCE/CGO), on behalf of project partners, within the project Regional CSO Activism for Regional Reconciliation in the Former Yugoslavia – in...

Државен натпревар за есеи (ДНЕ) на тема: “Дваесет години Западен Балкан...

  Во рамките на проектот "REACT!", Алфа Центар, Никшиќ, Црна Гора, како носител на проектот и Центарот за истражување и креирање политики како партнер, објавуваат...
5,656FansLike
287FollowersFollow
11SubscribersSubscribe

Latest Facebook Posts

Latest Web Posts

Шесто седмично предавање и дискусија за 2019/2020 со Доц.д-р Весна Попоска

На 11/12/2019, со почеток од 18 ч. во х. Хилтон, во рамки на седмичните предавања при Школата за јавни политики „Мајка Тереза“, гостин предавач...

Повик за прибирање пријави за обуки за зајакнување на капацитетите за родово одговорно буџетирање

Опис на програмата: Мрежата за родово одговорно буџетирање (МРОБ) со задоволство го објавува повикот за прибирање пријави од страна на граѓанските организации (ГО) заинтересирани...

Петто седмично предавање и дискусија за 2019/2020 со Елена Димушевска

На 27/11/2019, со почеток од 18 ч. во х. Хилтон, во рамки на седмичните предавања при Школата за јавни политики „Мајка Тереза“, гостинка ни...

Third Session of School of Public Policy Mother Teresa Skopje, Generation 2019/2020

            Third Session of School of Public Policy Mother Teresa Skopje, November (22-24th, 2019), Hotel Garden, Ohrid, NATO and New Threats to Liberal Democracy in the Balkans...

CRPM YouTube Channel

In the media

Conferences

Publications

Job opportunities