Ви го претставуваме првото СМАРТ СТАРТ социјално претпријатие: Жабец!

 

#smartstart4u 

Детскиот едукативен центар ЖАБЕЦ започнува со работа на 1 Ноември. Отворен е упис на деца слушатели на нивната иновативна програма, а наставата ќе се одржува во Понеделник и Среда во Природно научниот музеј до Зоолошката градина во Скопје. Побарајте ги на 078 365 902! Не заборавајте дека 30% од нивниот профит оди за вклучување во наставата на социјално ранливи групи деца! Потпомогнете ги и Вие СМАРТ СТАРТ социјалните претприемачи од Детскиот едукативен центар ЖАБЕЦ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>