Стопанска банка – На ваша страна официјално прогласена за “Добар бренд”.

Filed under Activities, Featured Slider

Стопанска банка – На ваша страна официјално прогласена за “Добар бренд”. Благодарност за несебичната поддршка на социјалните претпријатија и проектот #smartstart4u