Latest news

Research Areas

Research

Trainings

Advocacy

Analysis

Projects

Hidden Economy Forum

Center for Research and Policy Making Central European Initiative - CEI #УЈП Sanja Lukarevska Директорката на УЈП Сања Лукаревска истакна на Форумот дека: "Граѓаните постојано пријавуваат неправилности, но...

Воведување на Систем за квалитет во управувањето (СКУ) во граѓанските организации

Стигнавме и во Штип кај ЕХО - Едукативна хуманатирна организација. Во рамки на проектот поддржан од Civica Mobilitas за воведување на Систем за квалитет во управувањето...
4,536FansLike
0FollowersFollow
10SubscribersSubscribe

Latest Facebook Posts

Latest Web Posts

Lectures and Debates Part 3

Lectures-and-Debates-part-3

Предавање на професорот Миодраг Лабовиќ

Во четврток 15.3.2018 во 18.00часот во Х. Порта предавање на тема: "Стратегија за реформите во правосудниот и политичкиот систем" одржа професорот Миодраг Лабовиќ.

Предавање на Жан Станоевски на Школо за Јавни Политики: Развивање на лични лидерски вештини

Во четврток на 1-ви Март во 18 часот во хотел Порта гостин предавач беше Жан Станоевски (експерт за лидерски вештини и раководител на Академијата...

Амбасадорот Јован Донев со предавање на Школа за јавни политики Мајка Тереза

  Во четврток 22.2.2018 предавање на тема Геополитиката на Источен Медитеран и Македонија одржа Јован Донев поранешен амбасадор во Велика Британија и проф. во Институт...

CRPM YouTube Channel

In the media

Conferences

Publications

Job opportunities