Latest news

Research Areas

Research

Trainings

Advocacy

Analysis

Projects

Државен натпревар за есеи (ДНЕ) на тема: “Дваесет години Западен Балкан...

  Во рамките на проектот "REACT!", Алфа Центар, Никшиќ, Црна Гора, како носител на проектот и Центарот за истражување и креирање политики како партнер, објавуваат...

Претставник на ЦИКП и македонски пратеници во посета на германскиот Бундестаг...

Од 6-9 јуни оваа година, претставник на Центарот за истражување и креирање политики, придружуван од пратениците Лилјана Затуроска, Маја Морачанин и Хари Локвенец, присуствуваа во...
5,072FansLike
269FollowersFollow
11SubscribersSubscribe

Latest Facebook Posts

Latest Web Posts

CALL FOR APPLICATIONS for hiring a Regional Investment Policy Expert (1 position)

The Center for Research and Policy Making (CRPM) is implementing a regional project on Invigorating Civil Society–Government Policy Dialogue on RIRA (Regional Investment Reform...

Отворен ден за Регионална инвестициска агенда за Западен Балкан

  Вчера во Скопје се одржа првиот Отворен ден за Регионална инвестициска агенда за Западен Балкан. Настанот беше организиран во рамки на регионалниот проект “Воспоставување...

ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА КОНСУЛТАНТИ ЗА РАЗВОЈ НА ПРОГРАМА ЗА ОБУКА

 Повик за ангажирање на консултанти за развој на програма за обука 3 експерти * 9 работни дена на меѓународниот проект: „ Educate to Prevent -...

ВАШЕТО МИСЛЕЊЕ НИ ЗНАЧИ! – Испитување на јавно мислење за млади (15-29 год.)

ЦИКП со поддршка на Амбасадата на Франција спроведува истражување на тема Влијанието на европските програми за младинска мобилност врз одливот/приливот на кадар во Република...

CRPM YouTube Channel

In the media

Conferences

Publications

Job opportunities