Седмично предавање со проф. Марија Миленковска

0
1277

Во среда на 13.3.2019 во 18 часот предавање одржа професор Марија Миленковска од Факултет за Безбедност- Скопје на тема Право на живот (абортус, еутаназија, законски решенија).