Седмично предавање со Проф. Мерсел Биљали

0
42

На 28.1.2018 во Хотел Порта предавање на тема Правните и политичките предизвици од процесот на присоединување на ЕУ одржа професорот Мерсел Биљали. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here