Предавање на Тања Томиќ: Менаџмент на човечки ресурси во политички партии “.

0
69

Во четврток на 07 Декември во 18 часот во хотел Порта  гостин предавач на Школо за јавни политики Мајка Тереза беше Тања Томиќ (поранешен пратеник во собранието на РМ) која говореше на тема ” Менаџмент на човечки ресурси во политички партии.”