Предавање и дискусија за феминизмот со Ана Василева

0
1595

На 1 Ноември во 18 часот во х.Порта,  во рамките на неделните дискусии на Школо за јавни политики Мајка Тереза говореше Ана Василева на тема “Феминизам во 21 век”.