ПРВ КРУГ: БРАНКОВИСТИТЕ ГИ БОЈКОТИРАЛЕ ИЗБОРИТЕ

0
961

Извори од СДСМ велат дека голем број од поддржувачите на Бранко Црвенковски т.н. бранковисти не излегле на гласање поради тоа што не се согласуваат со политиката на новото раководство…