Во посета на Организација на жени на Свети Николе

0
39

Утрово сме на гости кај нашите пријателки од Организација на жени на Свети Николе како дел од менторските активности при воведување на стандардите од Прирачникот за воведување на Систем за квалитет во управувањето. Разговаравме за добри практики во организациското управување. Научивме многу едни од други… Денеска ќе бидат посетени уште неколку организации од Штип и Струмица како дел од активностите во Источниот и Југоисточниот плански регион.
Проектот е финансиран преку Civica Mobilitas програмата.