Амбасадорот Јован Донев со предавање на Школа за јавни политики Мајка Тереза

0
1726

 

Во четврток 22.2.2018 предавање на тема Геополитиката на Источен Медитеран и Македонија одржа Јован Донев поранешен амбасадор во Велика Британија и проф. во Институт за национална историја.